Ankomsten

Jetlag & uheld

Vi er alle super trætte hele tiden. Vores hjerner kører stadig efter dansk tid, og man er en lille smule presset over at skulle finde lejlighed, men der ingen er. Jeg håber virkelig der sker noget efter Tet helligdagene, så man kan begynde at finde sig til rette, og ikke bo i en taske længere.

e60df7628aab11e3ae701205090394ff_8

(Solen er virkelig skarp om morgenen)

Nytårsdag gik med at få massage, da vores kroppe var godt smadrede efter at have sovet på sådan nogle beton klodser til senge, vi har. Jeg tror man ville sove bedre, hvis man købte en yoga måtte, og lagde den på stengulvet. Massagen, derimod, var helt fantastisk. Jeg er dog glad for at pigerne ikke var større, for de starter med at varme musklerne op, ved at vade rundt på en. Sheila og Willie havde valgt full body, hvor Post og jeg kun valgte ryg, nakke og hoved. Stemningen var super, vi grinte, pigerne grinte, og det hele var bare rigtig hyggeligt. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer dér. Jasmine Spa på Bui Vien.

Nytårsaften gik rigtig fint. Vi mødtes med Nga og Marc, samt to af deres venner, Oanh (Jenny) og Jack.  Jenny kendte et gammelt rooftop, så der tog vi over. Her kunne man se alt fyrværkeriet, så det var bare super flot, og  rigtig hyggeligt. (I Ho Chi Minh City er det ulovligt at købe fyrværkeri, så der bliver kun fyret af ét sted i byen) Derefter tog vi på Cheeky Monkey, og hørte det band som spiller der hver aften. Jeg tog tilbage på hotellet rimelig tidligt, da jeg var helt færdig og lidt hjemve havde også meldt sig (Hurra for Skype).

bc5a7ada8aab11e38e360ee2597da5c3_8

Dagen efter gik bare med at sove alt for længe, og spise god mad. Vores lejlighedssøgning er jo sat lidt i bero, da der er helligdage hernede.

Sheila var desværre så uheldig at hendes telefon blev nappet ud af hånden på hende, om aftenen, og min oplader til min Mac virker ikke helt stabilt. En ulykke kommer sjældent alene? Super ærgerligt.

I morgen står den på vores første udflugt. Vi skal ud til Can Gio, som er en mangrove skov. Det var der de søgte tilflugt under krigen, og det skulle være rigtig interessant, tiltrods for lidt aggressive aber, som også bor der. Der er også strand, så nu kan vi endelig få dyppet tæerne, og få lidt sol.  Der håber vi på at blive et par dage, hvorefter vi vender tilbage til HCMC, og forhåbentlig finder en lejlighed (eller to).

large_52_2_271280

 

Hav det dejligt alle sammen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankomsten